ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Психологія » Військова психологія

Система роботи командирів (начальників) зі зміцнення військової дисципліни
Насамперед слід зробити одне суттєве зауваження про те, що проблему зміцнення військової дисципліни у військовому середовищі тільки зусиллями самих командирів (начальників) та їхніх заступників не розв’язати, бо починаються ці порушення не тільки у військовому середовищі. Одним із основних факторів їх появи є хронічні, загальносуспільні І загальноармійські проблеми, які формують, а інколи й провокують девіантний стиль поведінки молоді, сприяють негативному її ставленню до служби в лавах Збройних сил України, а часто і заохочують їх породження у військовому середовищі. Нам також відомо, що до лав Збройних сил України потрапляє не найкраща частина української молоді. Отже, доки духовно не «оздоровиться» українське суспільство, не зміниться ставлення суспільства до Збройних сил, не буде сформована позитивна мотивація у молоді до військової служби, говорити про викорінення порушень військової дисципліни у військових підрозділах і частинах надзвичайно складно.
У зв'язку з ним нижчезазначена система роботи зі зміцнення військової дисципліни стосується викорінення локальних факторів їх порушення. Тобто вони пов'язані з індивідуально-психічними особливостями воїнів, наявністю у підрозділах певних негативних традицій, невмінням і неспроможністю командирів (начальників) ланки відділення - полк (бригада) налагодити за допомогою управлінських заходів статутний порядок у підрозділі та формувати свідому дисципліну у військовослужбовців.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Система роботи командирів (начальників) зі зміцнення військової дисципліни» з дисципліни «Військова психологія»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Визначення вартості капіталу
Аудит формування фінансових результатів
Аудит інвестицій. Мета, завдання та джерела перевірки
Задача о двух лошадях
Частини мови


Категорія: Військова психологія | Додав: koljan (18.01.2012)
Переглядів: 854 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП