ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Екологія » Раціональне використання та охорона водних ресурсів

Нормативи граничнодопустимого скидання забруднюючих речовин
Нормативи граничнодопустимого скидання забруднюючих речовин розробляються для поетапного досягнення екологічного нормативу якості води водних об'єктів. Порядок їх розробки та затвердження і перелік забруднюючих речовин, що нормуються, встановлюються Кабінетом Міністрів України.
Для дотримання єдиної методики розрахунків граничнодопустимих скидів речовин, що надходять зі стічними водами у водні об'єкти, Міністерство охорони навколишнього природного середовища України у 1994 р. розробило і затвердило «Інструкцію про порядок розробки та затвердження граничнодопустимих скидів речовин у водні об'єкти із зворотними водами», якою керуються водокористувачі при розрахунках ГДС і визначенні тимчасово погоджених скидів речовин. Використання єдиної методики розрахунку ГДС речовин гарантує дотримання норм якості води у водному об'єкті з урахуванням проведення всіх водоохоронних заходів.
Скидати у водні об'єкти речовини, для яких не встановлено нормативи екологічної безпеки водокористування та нормативи ГДС, забороняється. У виняткових випадках скидання таких речовин може бути дозволене Міністерством охорони здоров'я України, Міністерством охорони навколишнього природного середовища України, Міністерством аграрної політики України за умови, що упродовж встановленого ними терміну ці нормативи будуть розроблені і затверджені.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Нормативи граничнодопустимого скидання забруднюючих речовин» з дисципліни «Раціональне використання та охорона водних ресурсів»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: СУТНІСТЬ ТА СТРУКТУРА КРЕДИТУ
Інструменти забезпечення повернення банківських кредитів
ФІНАНСОВА ДІЯЛЬНІСТЬ У СИСТЕМІ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ЗАВДАНЬ ФІНАНСОВОГО...
Ліцензування банківської діяльності
МОДЕЛЬ ГРОШОВОГО ОБОРОТУ. ГРОШОВІ ПОТОКИ ТА ЇХ БАЛАН-СУВАННЯ


Категорія: Раціональне використання та охорона водних ресурсів | Додав: koljan (19.04.2013)
Переглядів: 478 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП