ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Геополітика » Русь

Принципи експлуатації людей
Людину можна використовувати фізично (як біологічну істоту), інтелектуально і духовно. Найпростіші шляхи фізичного використання, але вони досить неефективні. Експлуатація людини найбільш ефективна при повній інтелектуальній і духовній підпорядкованості меті її використання, для чого Людину потрібно перепрограмувати; вона повинна жити твоїми думками (не всіма, а лише тими, що достатні для виконання функцій) і дотримуватись заповідей твоїх богів. Для “програмування” людини класом експлуататорів використовуються наступні принципи.
Людина може стільки, скільки знає (Ф. Бекон). Зробіть усе, щоб вона знала лише те, що корисно для нас. Створюйте ті “сорти” людей, що влаштовують нас. Для досягнення мети використовуйте штучну селекцію – вибирайте бажанне і знищуйте все, що виходить за межі необхідного.
Заохочуйте фізіологію, потурайте тваринним інстинктам, особливо сексуальним прагненням. Пропагуйте сексуальну революцію, будіть у людині тварину. Не дайте їй піднестись до “розумності” та “духовності” – і будете її пастухом.
Інформувати людину не значить давати їй знання. Знання – це ще й уміння аналізувати та використовувати інформацію. Не дайте опоненту цього уміння (нехай знає, але не думає).
Потурай тим людським бажанням, що пов’язані з тілом, і роби все, щоб не було таких для розуму і душі. Заохочуй професійні, але не духовні запити і бажання.
Найгірше людина сприймає думку про те, що у неї поганий смак, що вона не гуманна до людей і не вміє думати. Хвали в людині те, чого вона не має.
Чим більше різної непотрібної інформації дати людині, тим менше вона буде думати. Зробіть усе для того, щоб повністю заповнити її інформаційний простір корисною інформацією для вас, щоб у неї не було часу на аналіз інформації і висновки.
Кожному достоїнству і кожній добрій якості людини противостоїть якийсь недолік, або вада. Зробіть щедрість марнотратством, бережливість – скупістю, хоробрість – безрозсудством, обережність – боягузтвом, патріотизм – нетерпимістю і ви отримаєте гарний інструмент для досягнення мети: розділяй і володарюй.
Щоб ніхто не взнав ваші плани і не скористався ними, демонструйте терпіння, тактовність, гнучкість, проникливість, спокій, здавайтесь відкритим і доброзичливим. Користуйтесь їх ідеалами, одягайте їх “моральний” одяг і ви досягнете своєї мети.
Примічайте звичаї інших, їх пристрасті і антипатії, смаки і нахили та потурайте їм. Ваша увага до людей обернеться гарантованим прибутком. Говоріть жінкам компліменти, а чоловікам – які вони розумні і матимете довірливе до вас “знаряддя”.
Пропагуйте дружбу розгулу, п’янства, розбещеності – все те, що ніколи не зробить людину дійсною загрозою вашим намірам. Знайди у кожній людині її найбільшу пристрасть і грай на ній; бо то ланцюг, що прив’яже її до тебе і зробить твоїм рабом. Заохочуй пристрасті до речей, їжі, шкідливих звичок – до всього, що перетворює людину в фізіологічну істоту і робить її джерелом твого прибутку та основою твоєї влади над нею.
Зроби все, щоб людина вірила, а не знала. Віра робить людину потенційно недоумкуватою.
Для того, щоб тримати людей у покорі, необхідно перетворити людські умови життя в бездуховні і бездумні умови існування свійської тварини, для чого необхідно:
лишити інформації з зовнішнього світу з тим, щоб людина не знала і не думала про краще життя;
розповсюджувати інформацію про те, що будь-які зміни приведуть до того, що буде ще гірше;
дозволити користуватись інформацією, яка нічого не варта з точки зору змін; при цьому повинна домінувати думка про неможливість змін;
прищепити людині психологію і поведінку дитини з акцентом на фізіологічні потреби;
роздувати "муху до слона": при всіх перевіряти чисті руки, ставити в куток, зняти штани і т.п.;
відсутність законів і правил; зведення їх до асоціації з особистістю:
я хазяїн – я закон; я керівник – ти дурень, можу дозволити, а можу – і ні; хочу підтримаю, хочу покараю;
використовувати в якості зворотного зв'язку донос;
впровадити колективну відповідальність, караючи всіх за винного одного;
впровадити правило "не висовуйся". Хто висунувся – не зносити голови;
навчити дивитись – і не бачити, слухати – і не чути, поки не дозволять;
пересварити людей чергами, привілеями, увагою, нагородами і т.п.;
знищити віру у власні можливості;
створити серед рабів еліту; гірше чужих катів бувають лише свої;
перетворити людей в зомбі, довести виконання наказів до автоматизму без усвідомлення їх суті (показові в цьому розумінні армія, поліція та інші державні інститути);
привчити не бачити очевидне; говорити на біле – чорне, на чорне – біле;
прищепити постійне почуття страху: постійне очікування біди, болю, кари, смерті і т.п.; погроза повинна бути страшніша за її виконання;
знищити ознаки особистості з підгонкою рис людини до рис і ознак еліти суспільства;
програмувати свідомість, безперервно прокручуючи ту ж саму інформацію.

Для того, щоб залишитись людиною за будь-яких умов, необхідно дотримуватись двох правил:
створити для себе середовище автономної поведінки, де лише я сам можу приймати рішення;
мати в свідомості етичну межу, опуститись нижче якої для людини гірше смерті.
Універсальним інструментом привласнення людини і продукту її діяльності, того, що тобі не належить, є гроші. Праведним шляхом розбагатіти неможливо. Ні працею, ні терпінням, ні талантом накопичити капітал неможливо, бо накопичення капіталу завжди було привласненням чужого (людського чи природного). Існує лише шість шляхів збагачення:
капітал на чужому горбі (на експлуатації інших людей: рента з обороту; оббирання прихожан, учнів, пацієнтів; на “обслуговуванні” людей);
капітал на пороці (на порочних запитах: алкоголі, наркотиках, порнографії, заборонених людських і ритуальних речах);
капітал на крові; створюється насиллям, загрозою і вимогами, в тому числі з використанням влади і інших власних соціальних переваг;
злодійський капітал; формується шляхом махінацій, афер, крадіжок, використанням службового становища, монополізму, дефіцитами, привласненням природних і соціальних ресурсів;
спадковий капітал; передається в спадок родиною, орденом, кланом, партією, мафією, системою разом із титулом спадкоємця;
божий капітал; формується за рахунок продажу і експлуатації таланту, тіла, совісті; виграшу в лотерею та знаходженням скарбу.
Якщо не хочеш бути “вівцею” (і збагатитись) забудь раз і назавжди питання моральності походження грошей. У світі капіталу ти можеш бути або капіталістом (експлуататором, насильником, злодієм, шахраєм...) або жертвою ( на кому їздять і обдурюють на кожному кроці. В соціальному гуманному суспільстві це робиться на основі закону і з твоєї згоди, в антисоціальному – без твоєї згоди, законно і незаконно.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Принципи експлуатації людей» з дисципліни «Русь»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Аудит вибуття запасів. Оцінка методу списання запасів
ІНФОРМАЦІЙНЕ ТА НОРМАТИВНО-ПРАВОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СТВОРЕННЯ НАУКОМІ...
Где центр тяжести летящей ракеты?
Структуризація капіталу
Аудит резервного капіталу


Категорія: Русь | Додав: koljan (09.05.2013)
Переглядів: 667 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП