ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Геополітика » Русь

Як можна зробити Україну кращою?
Спочатку необхідно домовитись, що слід розуміти під словом “кращою”. З точки зору “обивателя” краще тоді, коли є вдосталь чого їсти і пити, коли можна жити на “широку ногу” (помешкання, автомобілі, курорти, які завгодно задоволення) і при тому не працювати. Так, як живуть в розвинутих західних країнах (правда там не просто працюють, а вміють працювати розумно). Якщо все буде йти за правилами західного суспільства, то з часом західна система розповсюдить свій вплив і на Україну, “переварить” її і ми станемо “щасливою” фізіологічною країною на зразок США. Якщо ж ми захочемо бути схожими на такі країни як Германія, Швеція, Швейцарія, то треба буде добавити дещо в освіті, в демократії, в світогляді. І тоді наше суспільство буде виглядати більш-менш пристойно. Але в цілому вектор виродження не змінить свого напрямку, зменшаться лише темпи падіння в “прірву” і в “небуття”.
Для того, щоб зробити Україну кращою, щоб у неї було осяйне майбутнє, необхідно її перебудувати таким чином, щоб про нас говорили не те, що у нас найкращі чорноземи, а “що українці найлюдяніші, найкращі і найрозумніші”. Для цього маємо:
- повернути самосвідомість і почуття самовартості через повернення знання власної історії і розуміння місця і ролі нашого народу в побудові людського суспільства III-го тисячоліття;
- розбудувати новий світогляд, новий морально-етичний кодекс суспільства майбутнього, що відповідав би змінам і стану планетарного суспільства;
виховати нове покоління українців високої духовності і високого розуму, що могли б бути прикладом для інших народів на шляху сходження до Горнього, до Вишнього.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Як можна зробити Україну кращою?» з дисципліни «Русь»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Способи захисту від кредитного ризику
ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА СПЕЦИФІКА ДІЯЛЬНОСТІ ОКРЕМИХ ВИДІВ КОМЕРЦІЙ...
Аналізатори протоколів
Задача о двух яйцах
Доходи, витрати і прибуток банку


Категорія: Русь | Додав: koljan (09.05.2013)
Переглядів: 792 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП