ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Геополітика » Русь

Чи говорили великі провидці і пророки що-небудь про майбутнє України?
Відомий у світі віщун Нострадамус у катрені XCV, центурії ІІІ говорить: Закон Мора (капіталу) поступово згасне, потім прийде інший, набагато спокусливіший. Борисфен першим прийде встановити своїми талантами і мовою цей спокусливий закон... В жовтні місяці (1917 рік) буде здійснено такий великий переворот, що подумають немов би сила тяжіння Землі втратила свій природний напрямок. І зануриться Земля в постійний морок; цьому передуватимуть весняні події, а потім настануть надзвичайні переміни, зміна царств, велике потрясіння, розмноження нового Всесвіту .. і буде це продовжуватись лише 73 роки і 7 місяців (до 1991 року?) ... А потім пустить паростки та (країна), яка так довго була безплідною, починаючи з п’ятидесятого градусу широти (Київ), і яка оновить всю Християнську церкву. І буде встановлено великий мир, союз і злагоду... Але до того країни, міста і села, королівства і провінції зійдуть з свого звичного шляху, щоб стати вільними, але ще глибше зав’язнуть в рабстві і будуть в тайні незадоволені своєю волею”.
Зауваження: гірше фізичного рабства може бути лише духовне, коли одна країна завдяки технологічним, інформаційним і економічним можливостям, не порушуючи кордонів, знищує іншу ментально і духовно, замінюючи мову, культуру і навіть свідомість на власні. Саме подібні явища ми і спостерігаємо зараз на території України, де хоч і руський, але болгарсько-угорсько-татарський діалект (російська мова) витісняє і знищує руську мову (яка нині називається українською), а в культурі і в ментальності домінує західна культура (американська) розтління, розбещеності, розпусти і руйнації.
Парацельс, знаменитий лікар і віщун говорив, що „...В тій країні скіфів, про яку ніхто ніколи не думав, як про країну, може відбутись щось визначне. Над приниженими і відторгнутими засяє Великий Хрест. Це має відбутись через 500 років після моєї смерті (2041 рік)... Засяє Божественне Світло з Гори країни Гіпербореї і його побачать всі жителі Землі”.
Примітка: Скіфія і Гіперборея відносяться до території України, бо на час життя Настродамуса і Парацельса Росію в Європі знала як Московію, або Тартарію (Татарію). „Горою” в історичній літературі називали „Київські гори”. В Велесовій книзі сказано „пішли до Гори, до Києва”.
Ранью Неро в „Вічній книзі” віщує: „В кінці ХХ століття весь світ буде поклонятись Сатані. Багато білих людей будуть спокушені і звабляться цією релігією. Головним центром збочення буде країна Тартарія.
Зауваження. Хоч мова і йде про Росію, але наслідки відчує і Україна, доля якої ще довго буде тісно пов’язана з Росією.
В передбаченні Фатіми від Божої Матері, що явилась дівчинці на початку ХХ сторіччя, подані події світової війни 1914-1917р.р., передбачується виникнення в Росії імперії зла, що згодом розпадається і сповіщається про те, що „вихід планетарного суспільства до нової формації очолить Україна”.
В деяких передбаченнях говориться про те, що „Новий Єрусалим” виникне на території, яка ніколи не була під водою. На цю роль може претендувати територія центральної України (Вінниччина, Кіровоградщина, Житомирщина, Черкащина, Полтавщина) де завдяки „не затопленню” на протязі сотень мільйонів років утворились найпотужніші нашарування чорнозему. Тим паче, що саме в Черкаській області в районі Трипілля вже знаходився один з найпотужніших духовних центрів планети в минулому (IV – VIII тис. до н.е.).
Існують і інші пророцтва, але й приведені подають надію на те, що в майбутньому нашого народу не все так безрадісно, як складаються тенденції розвитку на нинішній день.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Чи говорили великі провидці і пророки що-небудь про майбутнє України?» з дисципліни «Русь»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: ЦІНОУТВОРЕННЯ В ІНВЕСТИЦІЙНІЙ СФЕРІ
Технологічний процес кування
Аудит визнання, збереження і технічного стану необоротних активів
ОСНОВНІ НАПРЯМИ ДІЯЛЬНОСТІ ЦЕНТРАЛЬНОГО БАНКУ
Формування власного капіталу банку


Категорія: Русь | Додав: koljan (09.05.2013)
Переглядів: 2285 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП