ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Геополітика » Русь

Нарада
Нарада – напівбог, наполовину людина, згідно з міфологією, навчав людей першим знанням з астрономії, математики, землеробства. Існує версія, що Нарада був одним з останніх вчених-жерців Атлантиди.
Слово "нарада" з дещо зміненим змістом залишилось в українській мові в значенні "рада, порадитись".
Причиною заледеніння міг стати вибух вулкану, завдяки якому в атмосферу були викинуті значні маси попелу і газів, що на деякий час відчутно зменшило потік сонячної енергії на Землю. Але наслідки такого вибуху можуть бути відчутні лише на протязі від кількох років до кількох десятиріч. Більш вірогідною гіпотезою є зменшення потоку сонячної радіації за наявності хмари пилу, що утворилася під час розпаду якогось небесного тіла (що оберталось навколо Землі на значній відстані) і поступово, за рахунок опору земної атмосфери, випала на Землю. Але в цьому випадку навколо Землі, на значній відстані, мала б місце підвищена щільність метеорних часток, чого не фіксують космічні апарати. Найвірогідніше в цей час мала місце тектонічна перебудова поверхні Землі зі зміною місця знаходження географічних та магнітних полюсів, із зміною напрямків водяних та повітряних потоків, що й привело до значних кліматичних змін.
Сучасним "комфортним" умовам Європа завдячує теплій течії Гольфстрім. Якби Гольфстрім змінив напрямок і став обігрівати Гренландію – вона знов би стала "зеленою країною", але б тоді, згідно із законами гідродинаміки, мимо Європи потекла б холодна течія з Льодовитого океану і в Європі почалося б заледеніння. Ще гірші наслідки мали б місце, якщо б якась перешкода зовсім перетнула шлях теплій течії на північ. Тоді б клімат став ще більш континентальним: на півночі стало б ще холодніше, а чим далі на південь – тепліше.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Нарада» з дисципліни «Русь»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Аудит обліку витрат на формування основного стада
Інвестиції у виробничі фонди
МЕТОДИ ПРОГНОСТИКИ
Перевірка формування і змін власного капіталу
ОСНОВНІ ПРИНЦИПИ ТА ЕТАПИ ТВОРЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЗІ СТВОРЕННЯ НОВОГО ...


Категорія: Русь | Додав: koljan (09.05.2013)
Переглядів: 881 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП