ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Статистика » Основи статистики сільського господарства

Сутність і завдання статистики багаторічних насаджень
Багаторічні насадження — це штучно створені насадження деревних, чагарникових, трав’янистих рослин для одержання сільськогосподарської продукції протягом тривалого часу.
Лісові багаторічні насадження деревних і чагарникових порід, як і природно відтворених для захисту полів, а також вітрозахисні і водоохороні насадження, лісосмуги для захисту доріг і лісові насадження, що вирощуються для одержання деревини, належать не до багаторічних насаджень сільськогосподарського призначення, а до лісового господарства. Не належать до багаторічних насаджень сільськогосподарського призначення і плодові дикоростучі насадження, а також культурні декоративні насадження, не призначені для збирання врожаю.
Багаторічні насадження мають певні істотні особливості порівняно з іншими сільськогосподарськими культурами. Перша полягає в тому, що вони вирощуються на визначеній земельній ділянці і на тривалий час прикріплені до неї, надовго пустили в ній свої корені. Друга особливість — це те, що строки вступу в плодоносність, довговічність, споживчі якості та економічна ефективність отриманої від них продукції багато в чому залежать від породно-сортового складу насаджень, їх біологічних властивостей. Третя — в тому, що створення багаторічних насаджень пов’язане з попереднім вирощуванням посадкового матеріалу і вимагає великих матеріальних витрат, відшкодування яких починається тільки через кілька років, після вступу їх у період плодоносіння.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Сутність і завдання статистики багаторічних насаджень» з дисципліни «Основи статистики сільського господарства»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Протоколи супутникових мереж
Технологічний процес виготовлення ДСП
Оцінка
МЕТОДИ ПРОГНОСТИКИ
Аудит обліку витрат на формування основного стада


Категорія: Основи статистики сільського господарства | Додав: koljan (25.09.2012)
Переглядів: 902 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП